DAG 4: Efter ögonoperation

Idag känns det något bättre och smärtan är inte riktigt lika brutal som igår, samt ljuskänsligheten är också något bättre.


Jag klarar av att se i korta stunder på TV, mobil och dator som jag ställt ner ljusstyrkan på. Min flickvän går ner till apoteket för att se om det finns fler tårersättningsdroppar, samt något som kyler för att få ner svullnaden runt ögonen. Hon hittar en helt suverän produkt som jag nästan önskar ögonkliniken hade skickat med i den lilla påsen som jag fick under operationsdagen.

Therapearl mask
Therapearl är en ögonmask från Bausch & Lomb som ger en lindrande kyl- eller värmebehandlingar. Denna var helt oslagbar för att få ner svullnaden från ögonoperationen.

Lensway har Therapearl Mask för under 87 kronor just nu

På kvällen vek sig ena bandagelinsen och jag börja se lite suddigt.

Ljuskänsligheten och svullnaden börjar nu avta på kvällen och jag ser fram emot att slänga ut bandagelinserna imorgon.

Kommentera