DAG 2: Efter ögonoperation

Dagen efter operation idag. Efter en morgon då ögonen runnit extremt mycket och jag använt tårersättningsvätska maximalt vaknar jag upp till att ha kastat hundratals näsdukar på bordet. Det har inte bara runnit från ögonen utan näsan har varit rejält snorig hela morgonen, jag är livrädd att min förkylning som verkade försvinna inför operationen kommit tillbaka.

Lite senare på dagen kändes det ganska normalt och jag kunde ta en promenad i kylan, samt gick till den närliggande krogen där jag köpte mat och en öl. Min tårersättningsvätska började ta slut så jag traskade även till apoteket och köpte en tårersättningsvätska vid namn Thealoz Duo som rekommenderas starkt! Jag hade inga problem att sitta vid datorn eller titta på mobilen på hela dagen.

Tårersättningsdropparna försöker jag använda så ofta som möjligt hela dagen. Min syn är dock inte optimal.


Innan kvällen börjar känner jag nästan att jag kan gå ut och festa, men väljer att stanna hemma och titta på trav, vilket var tur. Senare på kvällen känner jag mig helt sänkt och att jag börjar blir mer ljuskänslig.

Min tjej klarade inte öppna dörren till bilen och lägga i en parkeringslapp, så jag blev rejält irriterad av att behöva gå ut och hjälpa henne, då jag knappt kunde se någonting och lamporna ute skar rakt in i mina ögon, kändes det som.

Jag lägger mig tidigt och försöker sova.

 

 

Kommentera
Categories: Ögonoperation